tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Joko erite lentää?


Juuri ennen Saksan ja Italian välieräottelun alkua en osaa päättää, kumpaa kannattaisin. Saksan konemaista peliä en ole sietänyt milloinkaan. Italian heittäytyjien puolustusvoittoinen tappelukaan ei ole hurraahuutoja kerännyt. Toivonkin, että finaaliin yltää joukkue, joka pelaa hyökkäävämmin ja rehdimmin...

...siitä tulikin mieleeni, että muistattehan tämän:


10 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Muistamme kyllä, mutta nyt taisi olla Totin (Tottin?) sylkyhanat kiinni. Minä valitsin suosikkini heti kansallislaulujen aikana ja se oli Italia, koska herkkiin korviini ottaa yleisön vihellys vastustajalle tuossa tilanteessa. Italia myös pelasi paljon paremmin ja yllätti minut, koska en yleensä Italian pelistä pidä.

tommi kirjoitti...

Totti ei sylkäissyt, mutta jaksoi kyllä heittäytyä nurmelle joka käänteessä. Italian puolelle minäkin silti käännyin. Hienosti yllättivät, kun Saksa vain odotti rankkareita. Lehmanilla olisi varmaankin taas ollut takataskun mapissa tutkimustulokset italialaisten rankkareista. Toivottavasti Ranska hoitaa homman tänään... Joo, tiedän kyllä :)

Tui kirjoitti...

Italia teki komeat maalit ja jos Ranska menee finaaliin niin suosikkini on selvä - itsellenikin yllätykseksi Italia. Mutta toivottavasti suosikkia ei tarvitse tänään vaihtaa :)

[p] kirjoitti...

mielestäni Saksan diesel pyöri varsin hyvin; missään vaiheessa eivät hirveästi jurnuttaneet paikollaan keskikentällä. Tunnustan, etten ole lapinpolttajista paljoa piitannutkaan sitten vuoden 74. Jotenkin kuitenkin täytyy myöntää, että suuresti inhoamani spagettipalloilijat olivat hyviä. He pelasivat samalla kansallislaulustaan tutulla tyylillä: oopperan draamalla ja paatoksella....

Tui kirjoitti...

Tuo oopperan draama ja paatos on hyvä. Hyvinhän saksalaisetkin pelasivat, niillä oli muutama hyvä tilaisuuskin ratkaista ottelu. Mutta jotenkin Italia oli vaan vakuuttavampi tällä kertaa. Cannavarohan on aivan huippu.

tommi kirjoitti...

Tänään draamaa ja paatosta tuovat...
... se yksi brassi ja sitten se toinen, joka imitoi yhtä brassia.

Tui kirjoitti...

Toivottavasti Hnery on koko ajan tapojensa mukaisesti paitsiossa ja Figo ja kumppanivat saavat taistelevan urheiluhengen päälle. Torikokoukset pois ja peliä vaan. Maniche voisi tehdä avausmaalin ja Ricardo olla vieteriukkomaisen tarkka. Niillä pääsisi jo pitkälle :)

tommi kirjoitti...

Zizou... Zizou... toista perässä kanssani yhteen ääneen... Zizou...

Tui kirjoitti...

Enpä taida, kiitos vaan. Jos Figo minut pettää, niin itkeskelen hieman puolen yön jälkeen ja kaivan sitten hattaran hataraa italian taitoani muististani.

Tui kirjoitti...

Forza Italia!