tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Läimikäämme yläviittä

Pitkältä tuntuneen työpäivän jälkeen pidennän sitä vielä entisestään. On aika kirjoittaa näkyviin taas yksi top viitonen. Olen itse asiassa niin vihkiytynyt pinnalliseen topitteluun, että olen päättänyt ystäväni [p]:n kanssa nikkaroida pystyyn pelkkiä topvitosia lajittelevan blogialustan. Siihen palaan tuonnempana, joskus. Nyt jatkan työpäivää työn tekemiseen liittyvien biisien tämän hetken top 5 -listalla.1. CMX: Työt ja päivät (Aura)
2. System of A Down: Science (Toxicity)
3. Lynyrd Skynyrd: Working for MCA (Second Helping)
4. CCR: The Working Man (Creedence Clearwater Revival)
5. Christy Moore: Don't Forget the Shovel (The Time Has Come)

Ai niin, tämä on muuten 400. postaukseni.

4 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Onnea 40. sadalle! Mielenkiintoisia nämä listat, saa nähdä mitä kaikkea vielä päädyt listailemaan.

tommi kirjoitti...

Neljäskymmenes sata? Listojen mielenkiintoisin puoli näkyy aina vain niiden laatijalle. Se on listojen huonoin (melkein turhaksi tekevä) puoli. Kiva listoja on rustata, mutta kyllä se vaatii jonkun "samanmielisen" kaveriksi. Siksi listablogista tulee kahden hengen yritelmä.

Tuima kirjoitti...

Mää olen aina ollut huono matikassa (myös kirjoitustaidossa olisi toivomisen varaa) ja jos käyttää kirjaimiaja numeroita sekaisin ajatuksettomasti, niin syntyy mielenkiintoisia lukuja - tai sitten tuo oli toivotus tuleville ja tuleville ja tuleville kirjoituksille (mukaanlukien kaikki tulevat listablogin listukset).

Yhdistäkää sitten molempien omituisuudet listablogille, silloinhanse on kaksinverroin kiinnostavampi. Siis suomalainen tekstivastine romaanille High Fidelity.

tommi kirjoitti...

Jep, niin voisi tehdä. Tuosta työlistasta jäi, pahus vieköön, pois (ainakin) Manic Street Preachersin I'm Not Working. Ja sitten vielä hymiö päälle :) Ja nyt sitten luomet silmien päälle...