torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Ei

Tämä on eittämättä Runotorstain EIhin liittyvä runohtava tekstikatkelma.

Talo täynnä missä sinä olet missä jalkojen tunto ei palaudu hiljaa entiselleen kuten melodraamassa missä lähtisitte kotiinne tuntisitte huulienne liikkuvan missä lähtisitte leikkaamaan lihapalojenne välistä valuvaa ilmaa missä muotoilkaa tuttuja fraaseja niiden edessä näette kaikkeuden joka ei ole tämä missä tämä on minun missä talo on täynnä missä jalkojen tunto.

9 kommenttia:

Tiivi kirjoitti...

Miksi piste perään? :)

helanes kirjoitti...

Miksi iso alkukirjain?

Tuima kirjoitti...

Tämä ei iske minuun.

Akkane kirjoitti...

On on tuossa se juttu koha keksii tilantee.

genoveeva kirjoitti...

MInulle tuli mieleen semmoinen kadotettu kaaos. Mitä se sitten onkaan.

tommi kirjoitti...

Kadotettu kaaos on hyvä. Ja sovittakoon vaikka niin, että piste on katoamispiste. Minusta pisteessä oleminen tai suurella kirjaimella huutaminen ovat epäolennaisia seikkoja. Tarkoitan tietenkin tässä missä.

Leonoora kirjoitti...

Mielenkiintoisesti rytmität lauseita.
Minulle assosioitui kyllä joteskii tilanne jossa on hieman juhlittu, tai kenties enemmänkin, kun jaloista on tunto poissa...
vai liekö sittenkin vain rakkauvesta johtuvaa kaikki tyynni!

allyalias kirjoitti...

Minen tiiä. Luin tään kaks kertaa ja kolmannenkin vielä. Tykkäsin tästä, minulla tuli tästä olo. Minulle runoissa olot ovat tärkeitä. Vaikka ei tästä hyvä olo tullut.

Genoveeva sanoi tosi hienosti. Yhdyn hänen sanoihinsa paremman puutteessa.

lin kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女