sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Poika valitsi levyn

Pari tuntia sitten poika oli taas kerran edennyt ihmettelemään hyllyn alatasolla olevia vinyylilevyjä. Hän tuskin vielä mielessäänkään toteaa että ahaa, tuossapa ovatkin vanhempieni vinyylit, katsotaanpa millaista roskaa hyllynpainona oikein on. Ehkä riittää, että levyt ovat tarpeeksi matalalla mutta kuitenkin - poika katselee oikeaan suuntaan.

Nyt hän osoitti sen, minkä olen havainnut jo hampaidenpesun yhteydessä: pinsettiote on tuloillaan. Levyhyllyn luona sormet myös toimivat, ainakin oletettavasti, sillä en ollut näkemässä varsinaista tarttumista. Mutta siinä se kuitenkin oli: poika oli vetänyt tiukasta levyhyllystä yhden levyn, jota hän ilmeisesti halusi kuunnella. Valinta ei ollut huono, joten suostuin panemaan levyn lautaselle.

Oppiikohan pikkumies aakkoset takaperin?

3 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Oivallinen paikka harjoitella pinsettiotetta!
ZZ Top olisi ollut hyvä tapa aloittaa aakkoset takaapäin, mutta ei tuo Vegakaan huono valinta pikkumieheltä ole -kun ei vielä partakaan kasva:)

Tui kirjoitti...

Pitää naislaulajista, hyvä maku pikkuherralla. Ehkä äiti on salaa hyräillyt Vegaa. Tai sitten tuleva tähtitieteilijä osoittaa lajinvalintansa jo nuorena.

tommi kirjoitti...

Susu, ZZ Top, Neil Young ja Yes olisivat tosiaankin olleet aakkosissa kauampana (tai näkökulmasta riippuen lähempänä).

Tui, naislaulajatpa hyvinkin. Vegaa ei tosin tarvitse hyväillä salaa. Ei einakaan meillä. Tosin Luka ei ehkä oikein kävisi... vaikka "kaunis" biisi onkin.