tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Kashmir ja muuta roinaa


Koska blogini nimi väittää minun katsovan ulos ikkunasta, kerron nyt myös Ikkunassa-otsakkeen alla sen, mistä visuaalisesti tuotetussa ikkunassani kulloinkin pidän.

Ajatellessani ensimmäisiä mainintoja, huomasin, että katson televisiota säästeliäästi. Oikeastaan televisiossa ei tällä hetkellä joidenkin elokuvien lisäksi ole yhtään ohjelmaa, jota on "pakko" katsoa. Jonkun mielestä tällainen tilanne voi olla helpottavaa, mutta minua se harmittaa. Olen jopa miettinyt digiboksin hankkimista. Ja se jos mikä harmittaa.

Hienon tanskalaisen rockorkesterin Kashmirin konsertti päätyi listalle vahingossa mutta kuin tilauksesta. (Yhtyeen www-sivulla on linkki konserttitaltiointiin.) Tilauksena konserttitaltiointi ilmestyi silmiini siksi, että se saa nyt toimia ennakkona, esikonserttina ennen ensi sunnuntain Tavastian keikkaa.

Odotus on valtava. En muista, milloin olisin viimeksi odottanut jotakin konserttia yhtä paljon. Nyt jatkan hengittämistä.

1 kommentti:

Tui kirjoitti...

Ikkunasi on ilmeisesti tietokoneen ruutu tai vaihtoehtoisesti TV, mutta jostain syystä blogisi nimi soittaa päässäni Eppuja. "Katson ulos ikkunasta/ Kai tää on mesta nasta/ En tiedä paremmasta/ Ainakin kaupunginjohtajasta/ tää lähentelee taivasta." (Puhtoinen lähiöni)

Hauskaa keikkaa, toivottavasti saat paljon vastinetta odotuksillesi!