torstaina, toukokuuta 22, 2008

Kakkonen

Runotorstai (ja muut torstaiblogit) täyttää tässä kuussa kaksi vuotta. Niinpä haasteena on tällä kertaa kirjoittaa runo aiheesta 2.

**********

Järkemme
leikattu nurmikko
haravoimaton, sisukas
kuokan päässä
tarjotusta vastauksesta.

Näemme
tuosta alkaa valo
ja valitsemme vieraan
ollaksemme
me.

6 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Mikä on menneisden sukupolvien merkitys, onko meillä velvollisuus vilkuilla toisella silmällä taakse ja tehdä ratkaisuja sen mukaan? Nurmikko kasvaa aiempien polvien raivaamalle maalle, mutta jotenkin tuttu menneisyys on ilmeisesti liian raskas, jotta haluaisimme sen omaksi kuvaksemme. Hieno runo, saat kiteytettyä siinä identiteetin etsinnän ja valinnan ainakin minun luvussani.

tommi kirjoitti...

Tuima, kiitos. Valinta on joskus vaikeata kahden (2) pakottavan vaihtoehdon välillä. Sillä kai menneestä irtaantuminenkin voi olla pakonomaista.

Tuima kirjoitti...

Pakonomaista tai oman historian kieltämistä.

tommi kirjoitti...

History will teach us nothing onkin älytön ajatus. Monesti joutuu ihmettelemään, miksi tässä-hetkessä-elämisestä puhuvat ajattelevat hylkäävänsä menneisyyden. Sehän on mahdottomuus, vaikka sitä kuinka pitäisi hienona ajatuksena.

Tuima kirjoitti...

Älytöntähän se onkin. Epäilen, että yksi syy historian kieltämiselle on se, ettemme ymmärrä sitä.Luulemme ihmisten olleen erilaisia emmekä ymmärrä heidän elinehtojaan, emme erilaisten tapahtumien vaikutusta.

lin kirjoitti...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情